SW Motech Racks and Givis - Stromtrooper Forum : Suzuki V-Strom Motorcycle Forums
V-Strom Modifications and Performance The brag page, good and bad.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 Old 04-30-2007, 04:21 PM Thread Starter
Stromthusiast!
 
KimR's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: New Albany, Ohio
Posts: 80
SW Motech Racks and Givis

Got my SW Motech rack and Givis mounted. However, I find that I can move the sidecases in an arc. They do not come off and I've ridden highway and twisties at sporty speeds for over 500 miles. But the fact that I can sort of rotate them in an arc forward and backward (they have only one attachment point) is kind of creepy. Is this a design feature or have I missed an attachment point?
KimR is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 04-30-2007, 04:58 PM
FORUM GODFATHER.....R.I.P. PAT
 
greywolf's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Evanston IL USA
Posts: 38,049
Garage
If you mean the bag to rack attachment, it's a three point system. There are two pegs at the bottom and the latch on top. It sounds like you didn't install the pegs. You can see the receivers on the bags.

Pat- 2007 DL650A was ridden to all 48 contiguous states. I didn't quite make it to 17,000 miles on the 2012 DL650A.
Nicknames I use to lessen typing, Vee = 2002-2012 DL1000s. Vee2=2014-2016 DL1000s. Wee = 2004-2011 DL650s. Glee = 2012-2016 DL650s
See https://www.stromtrooper.com/general-...nicknames.html

Please vote in the poll on what Strom(s) you have at https://www.stromtrooper.com/informat...-you-have.html
greywolf is offline  
post #3 of 4 Old 04-30-2007, 05:08 PM Thread Starter
Stromthusiast!
 
KimR's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: New Albany, Ohio
Posts: 80
I did install the pegs, but probably did not mate them to the female receptacles on the bags. I'll check it tonight. Thanks!!
KimR is offline  
 
post #4 of 4 Old 04-30-2007, 05:12 PM
Stromthusiast!
 
cmosentine's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Grand Rapids, MI
Posts: 273
Quote:
Originally Posted by KimR View Post
I did install the pegs, but probably did not mate them to the female receptacles on the bags. I'll check it tonight. Thanks!!
I hate when I forget to mate - female - receptacle - oh never mind.:twisted:

[U]Chris Mosentine [/U]
2008 HD FLSTF
Previous - 2006 Suzuki DL1000, 1993 Kawasaki VN750, Suzuki DL350, 1976 Yamaha DT400, 1977 Honda XR75.
cmosentine is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Stromtrooper Forum : Suzuki V-Strom Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome