Ram Aqua Box - Stromtrooper Forum : Suzuki V-Strom Motorcycle Forums
Techy World! GPS, Electronics, etc Electronics forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 Old 07-29-2013, 04:49 PM Thread Starter
Stromthusiast!
 
Join Date: Jul 2013
Location: Maryland
Posts: 34
Ram Aqua Box

Has anyone used this? Any long-term reviews?
Bad Mojo is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 07-29-2013, 05:18 PM
Stromthusiast!
 
Join Date: Mar 2011
Location: Pasadna area
Posts: 13,916
Ooooh, ooooh, ME!
I gots one and use it for my 4255 Garmin. Works bitchin', man! When I crashed the box took a hit and is a bit wonky but all I replaced was the flexible face piece.
I did make a sun shield of of piece of rubber sheet from OSH Hardware. Attached it with some Velcro.
Not a bad price, very sturdy and the face shield lets me have touch control with the gloves on. All around good thing!
notacop is offline  
post #3 of 3 Old 07-29-2013, 08:31 PM Thread Starter
Stromthusiast!
 
Join Date: Jul 2013
Location: Maryland
Posts: 34
cool-

thanks
Bad Mojo is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Stromtrooper Forum : Suzuki V-Strom Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome