StromTrooper banner

problem

  1. Fuel pump or something else?

    DL650 and DL650A - 2004 to 2011
    Sorry for the War and Peace below, but I hope someone can shed some light on this issue... So a few months ago I heard this constant whistling/whining noise when my 2005 DL650 (clocked just over 50k, regularly serviced) was idling. The mechanic said it might be the fuel filter, but he also said...
  2. lost 1st gear (or the 6th?)

    DL1000 from 2002-2012
    Hi everyone. I've searched the previous threads for a similar problem, but couldn't find one. If this has been discussed somewhere earlier, my apologies. Here is the problem: My 2002 DL1000 was opened up for an oil pump replacement. The mechanic reassembled the engine only to find out that the...
  3. HELP- 2012 DL650A Stuck in Switzerland

    DL650A - 2012-2016
    Hello Strommers, - Note I have photos and a youtube link but I don't have permission to post them on the forum because I haven't posted 10 times before- I've been a reader for years but this is my first post. I am from the USA and shipped my 2012 Vstrom DL 650A to Europe last year and I...
  4. trouble revving over 4k

    DL650 and DL650A - 2004 to 2011
    I bought my first bike, a 2009 Wee last summer with only 2300 miles so i was pretty stoked. I rode it til i was almost on empty! I had done some research about gas and found all kinds of controversy so when i went to fuel up i put in regular to see if it was ok. (only put in a couple gallons)...
  5. My wee-strom won't start help!!!

    Maintenance, Tech and Products.
    Went out for a ride last night to the movies. Getting ready to leave and the bike starts up fine, get to a stop sign and accidentally hit the kill switch, when I went to go start the bike again it wouldn't start, the starter just made a single click...So I pushed to the side of the road and...
  6. 06 Wee-Strom Engine Cuts out

    Maintenance, Tech and Products.
    Just bought an 06 Wee-Strom about 2 weeks ago off CL. It had 17.5k miles and now has 18.2k miles. Everything about the bike seemed to be in perfect condition. Always garaged and maintained, according to service records. I test drove the bike before buying but because it wasn't mine I took it...
  7. Speedometer is inoperative: Please Help!

    DL650 and DL650A - 2004 to 2011
    I recently acquired a 2005 dl650-- the wee-strom!-- with 21,000 miles and I am ecstatic about my recent purchase! The only problem is the speedometer needle doesn't even move, but the tach and odometer are functional... The plexiglass over the speedo is cracked, so I am led to believe that at...
  8. Pirelli mt75?

    DL1000 from 2002-2012
    My rear tire was badlly demeged when I was doing may way to a small town in Mexico, surprisingly the big vee could still run even with no air at all, well, it is not so easy but it is possible. The thing is that the only tire I could buy was Pirelli mt75. I have no idea what to expect from this...
  9. vstroma.com

    Dealers- Vendors Member Experiences
    Ordered a center stand from these people, in August, knowing it was back ordered, but the product looked good and the price was about $20 less than others that I'd seen. They never once contacted me after notice that they had received my money. I have contacted them repeatedly, three time...
  10. DL1000 loosing power suddenly

    DL1000 from 2002-2012
    Hello friends, My DL1000 did not have any issues so far (9000m), but a month ago I was riding about 20m and stop on paytool and the bike went off. I tried to start it and it starts for second or two and goes off. I tried couple more times and one time I throttle up a lot and it looked like it...
  11. 650 won't start, think it's fuel pump

    V-Strom Service & Maintenance Questions/Discussion
    First off, I have to say that I've been so very luck with this bike. I've had no real problems at all and now have about 57k miles on it. MOST of those miles in Mexico no less. Well, I took the bike out for a short 6-day trip out to Galveston and took the long way back via Lake Texana...
  12. *TROUBLE* Lights but No Start

    Maintenance, Tech and Products.
    I'm looking for any thoughts here. I rode my Wee the other day and all was fine, but when I went to start it the next day the battery was low so I charged it. The charger said it took a full charge, but it wouldn't start. Lights come on, meters self-test, etc., but it won't crank. It's acting...
  13. Miss firing

    General V-Strom Discussion
    Hello all i'm a new member with a problem. I have an 04 1000 with 42,000 miles. At city speeds between 3000 and 4500 rpm when i try to hold a constant speed i get a lot of misfires. Ive had it in the shop and they tell me nothings wrong. I know its not valve related. Anyone have any ideas...
  14. Problem: Indicators on when engine off

    General V-Strom Discussion
    When I turned my Wee-Strom off this morning all four indicators turned on, not flashing but a steady light. I have tried everything to turn them off, tried every switch but nothing works. As soon as I put the key back in and turn the ignition on the lights go off. I have had to disconnect the...
Top