delays for "staticverticalscope.com" - Stromtrooper Forum : Suzuki V-Strom Motorcycle Forums
Rules, Forum Support, Help and Information [NOT FOR MOTORCYCLE RELATED QUESTIONS] Please read the rules before posting. Need help with this forum and it's functions? Post your concern in the relevant category for the volunteer moderators to assist you. [NOT for motorcycle related questions!]

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 Old 01-16-2013, 09:26 PM Thread Starter
Stromthusiast!
 
Join Date: Jan 2013
Location: western PA
Posts: 352
delays for "staticverticalscope.com"

when logged in and trying to navigate from one screen to the next, I get loooooooong delays where the screen beneath the Stromtrooper banner goes black and stays black for a looooong time. At the bottom of the screen it says "Waiting for staticverticalscope(dot)com. It is almost like I'm back in time years ago to when dial-up made you wait for pages to change. Any ideas what might be causing this? Thanks, Joe
Yarz1 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 02-10-2013, 07:40 PM Thread Starter
Stromthusiast!
 
Join Date: Jan 2013
Location: western PA
Posts: 352
Seriously, what is "static-dot-verticalscope-dot-com"? When I try to go from one page here to another, my computer screen goes black except for a small white line at the bottom saying either waiting for or connecting to "static-dot-verticalscope-dot-com". And it stays black for about a minute before the next screen appears.
Yarz1 is offline  
post #3 of 4 Old 02-10-2013, 09:21 PM
Stromthusiast!
 
ozart's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Texas
Posts: 3,879
I have static-dot-verticalscope-dot-com blocked using ie8 and experience no delays.
ozart is offline  
 
post #4 of 4 Old 02-11-2013, 10:12 AM Thread Starter
Stromthusiast!
 
Join Date: Jan 2013
Location: western PA
Posts: 352
I'll give that a try. I thought perhaps it was something the forum required since this is the only place I've ever run into it. Thanks.

Update: I blocked the website and it seems to have worked. Pages change almost instantly now.

Last edited by Yarz1; 02-11-2013 at 05:46 PM.
Yarz1 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Stromtrooper Forum : Suzuki V-Strom Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome