Not Seeing All Thread Posts - Stromtrooper Forum : Suzuki V-Strom Motorcycle Forums
Rules, Forum Support, Help and Information [NOT FOR MOTORCYCLE RELATED QUESTIONS] Please read the rules before posting. Need help with this forum and it's functions? Post your concern in the relevant category for the volunteer moderators to assist you. [NOT for motorcycle related questions!]

 5Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 11 Old 08-22-2019, 12:25 PM Thread Starter
Stromthusiast!
 
ScottKY's Avatar
 
Join Date: Jun 2016
Location: Northern KY, USA
Posts: 398
Garage
Not Seeing All Thread Posts

I've received numerous email notifications of new posts in subscribed threads, but when I click the link, I'm not seeing the the new post(s).

An example (received on 8/21/2019):

im Hut has just replied to a thread you have subscribed to entitled Ė 2019 Eastern V-Strom Rally....Stecoah, NC.....May 16-19 Ė in the Events forum of Stromtrooper Forum : Suzuki V-Strom Motorcycle Forums.

This thread is located at: https://www.stromtrooper.com/showthr...1&goto=newpost

But the last post I see in that thread is post 752 dated 6/14/2019.

This is only one example. It's happening in other threads as well.

Anyone else?

-Scott
ScottKY is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 11 Old 08-22-2019, 08:04 PM
Super Moderator
 
Brockie's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Gatton, Queensland, Australia
Posts: 4,909
Garage
Hi Scott,

This, and even disappearing threads/pages has been happening for a while now. I will pass your post on to the IT boffins.
BTW I see the same as you. There is no post #753.
ScottKY likes this.

2010 Weestrom; 2017 Kawasaki Versys-X300; 1988 Suzuki GSXR1100
Brockie is offline  
post #3 of 11 Old 08-23-2019, 12:01 AM
Super Moderator
 
V-Tom's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Port Perry, Ontario, Canada
Posts: 12,964
I did release a bunch of messages yesterday aft that were stuck in limbo waiting for moderation. I know at least one (and perhaps a few others) were from that thread. I wonder if this might be what caused it.

(Did this just happen yesterday?)

..Tom

My Opinion:
Vee or V= DL1000 before 2014
Vee2 or V2 = DL1000 2015 to 2019
Vee3 or V3 = DL1050 2020 to?

My Stroms:
2006 DL650: 202,000 km 125,500 miles, Sold
2012 DL650 139,500+ km, 86,700+ miles. Sold
2015 DL1000 New July 2015 205,000+ km, 127,000+ miles.

This can help preventing from cars pulling out in front of you (SMIDSY)
SMIDSY detailed report.


V-Tom is offline  
 
post #4 of 11 Old 08-23-2019, 12:29 AM
Stromthusiast!
Super Trooper!
 
blaustrom's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: north east, Buffalo NY area
Posts: 2,653
It happend before also in other threads. The NEVA19 thread was one of them. Eventually Admin did copy the whole thread and fixed it. There must be some bug in the forum hosting software.
Brockie likes this.

Ö....
Blau1 2004 DL650-sold
Blau2 2014 DL1000A
blaustrom is offline  
post #5 of 11 Old 08-23-2019, 07:38 AM Thread Starter
Stromthusiast!
 
ScottKY's Avatar
 
Join Date: Jun 2016
Location: Northern KY, USA
Posts: 398
Garage
It wasnít just yesterday. Itís been happening sporadically over the past couple of weeks, I think.

-Scott
ScottKY is offline  
post #6 of 11 Old 08-23-2019, 11:18 AM
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 1,061
Hello there,

This thread seems to be working now: https://www.stromtrooper.com/events/...-new-post.html
I'll commence a rebuild just in case.

Ed
Big B and V-Tom like this.
Administrator is offline  
post #7 of 11 Old 08-23-2019, 11:47 AM
Stromthusiast!
 
SECoda's Avatar
 
Join Date: Apr 2015
Location: Southern Missouri - Ozarks
Posts: 13,133
I have seen this on other threads recently. Glad it isn't just me.

2014 Suzuki V-Strom 1000 ABS (Candy Daring Red)
2017 Kawasaki Versys-X 300 ABS (Graphite Grey)
2013 Suzuki V-Strom 650 ABS Adventure (sold)
SECoda is offline  
post #8 of 11 Old 08-24-2019, 11:26 AM
Super Moderator
 
Big B's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Central OHIO "Go Buckeyes"
Posts: 16,718
Garage
Thanks for the help Ed.

BRIAN "GO Buckeyes, GO Wildcats"!

2015 DL650 XT "Hector"

1997 Honda Valkyrie 1500 custom ďDoloresĒ




Big B is offline  
post #9 of 11 Old 08-31-2019, 11:06 AM Thread Starter
Stromthusiast!
 
ScottKY's Avatar
 
Join Date: Jun 2016
Location: Northern KY, USA
Posts: 398
Garage
Itís happening again (still happening?)

Iím getting notified of new posts in this thread:
https://www.stromtrooper.com/ride-re...utah-trip.html

But Iím not seeing any new posts when I go to the thread.

-Scott
ScottKY is offline  
post #10 of 11 Old 08-31-2019, 11:07 PM
Super Moderator
 
Brockie's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Gatton, Queensland, Australia
Posts: 4,909
Garage
Hi Scott

I have copied your post over to the VS helpdesk for Ed or one of the other Admins to investigate.
ScottKY likes this.

2010 Weestrom; 2017 Kawasaki Versys-X300; 1988 Suzuki GSXR1100
Brockie is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Stromtrooper Forum : Suzuki V-Strom Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome