seeking site help - Page 2 - Stromtrooper Forum : Suzuki V-Strom Motorcycle Forums
Rules, Forum Support, Help and Information [NOT FOR MOTORCYCLE RELATED QUESTIONS] Please read the rules before posting. Need help with this forum and it's functions? Post your concern in the relevant category for the volunteer moderators to assist you. [NOT for motorcycle related questions!]

 2Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #11 of 18 Old 05-03-2019, 07:29 AM
Stromthusiast!
 
Join Date: Feb 2017
Location: Vancouver Island-Canada
Posts: 477
Quote:
Originally Posted by Administrator View Post
Have you tried clearing your browser cache?
-Philip
Quote:
Originally Posted by derj View Post
How does one do that?
In Chrome
On your computer, open Chrome.
At the top right, click More .
Click More tools Clear browsing data.
At the top, choose a time range. To delete everything, select All time.
Next to "Cookies and other site data" and "Cached images and files," check the boxes.
Click Clear data.

If you're not using Chrome do a search on the WWW to clear the Cache for the browser you are using.
gdrew is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 18 Old 05-03-2019, 09:59 AM
Super Moderator
 
Brockie's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Gatton, Queensland, Australia
Posts: 4,821
Garage
In Firefox go to Tools/Options/Privacy and Security/Cookies and Site Data and click "Clear Data".

In my PM to you I recommended purchasing a system cleaner which clears all of the junk out of your browser cache and much, much more. I have installed Wise Care 365. There is a free version and a Pro version for $30.

I run it at least twice a week and it deletes off all manner of temp and junk files. 100's of MB's of clutter, and internet installed trackers etc as well. My PC boots up in 20 seconds, and I have a lot of installed software.

2010 Weestrom; 2017 Kawasaki Versys-X300; 1988 Suzuki GSXR1100
Brockie is offline  
post #13 of 18 Old 05-03-2019, 12:28 PM Thread Starter
Stromthusiast!
 
Join Date: Jan 2012
Location: Long Island, NY
Posts: 246
I don't have any problems with any of the other sites that I go to. My PC is operating well. Should I still clear my cache if this is the only place with a problem?

'01 SV650N
derj is offline  
 
post #14 of 18 Old 05-03-2019, 12:37 PM Thread Starter
Stromthusiast!
 
Join Date: Jan 2012
Location: Long Island, NY
Posts: 246
Some time ago I did pick up a nasty virus (or some other disabling thing on my PC). My son helped me to " go back in time" and have my PC operate at a specific time before said problem appeared. I obviously don't know jack shit about computers but I wonder if that would be the least disruptive thing to do. Deleting cookies, from my rudimentary understanding of things, will delete passwords and other stuff.

'01 SV650N
derj is offline  
post #15 of 18 Old 05-03-2019, 01:50 PM
Stromthusiast!
 
Join Date: Feb 2017
Location: Vancouver Island-Canada
Posts: 477
Yes, clear your cache then restart your computer is usually a good place to start.
gdrew is offline  
post #16 of 18 Old 05-03-2019, 09:35 PM
Super Moderator
 
Brockie's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Gatton, Queensland, Australia
Posts: 4,821
Garage
Quote:
Originally Posted by derj View Post
Some time ago I did pick up a nasty virus (or some other disabling thing on my PC). My son helped me to " go back in time" and have my PC operate at a specific time before said problem appeared. I obviously don't know jack shit about computers but I wonder if that would be the least disruptive thing to do. Deleting cookies, from my rudimentary understanding of things, will delete passwords and other stuff.
Clearing your browser cache will NOT delete any passwords, or any other information.
To work, a computer constructs many working (temp) files to get things done but these files were only to get the job done and contain no information you need. Over time they accumulate and "clutter" the machines working space.

Clearing your browser cache will not affect anything that you can see. Restoring your system to an earlier date would most likely help as well - so long as you have not done any important work on your PC lately.

2010 Weestrom; 2017 Kawasaki Versys-X300; 1988 Suzuki GSXR1100
Brockie is offline  
post #17 of 18 Old 05-06-2019, 09:13 AM Thread Starter
Stromthusiast!
 
Join Date: Jan 2012
Location: Long Island, NY
Posts: 246
My problem with navigating the site is solved. I did clear the cache and it did not change anything. I restored the system to an earlier date and the problem (very slow site navigation and tons of adverts) remained. I was ready to give up.....the painfully slow speed of site navigation was driving me away. By chance I scrolled down to the very bottom of the page (left side) and noticed that I was in the "full" site viewing mode. I have no idea how it got there but I changed it back to the "classic" viewing mode that I have been viewing the site in forever. No more ads all over the place and the site speed is restored to before this unexplained change to "full". I have given up on understanding things technical but I'm happy to have stumbled across the solution. Thanks to all for trying to help.
Brockie and gdrew like this.

'01 SV650N
derj is offline  
post #18 of 18 Old 05-06-2019, 04:19 PM
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 1,050
Glad you were able to get it sorted. Sorry for the inconvenience.

Niall
Administrator is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Stromtrooper Forum : Suzuki V-Strom Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Applause to Admin, this site, Vendors, and all the members! V Trooper DL1000A - 2014-2016 13 11-14-2017 10:07 PM
New site look and software upgrade Feedback Thread VS Jeff Rules, Forum Support, Help and Information [NOT FOR MOTORCYCLE RELATED QUESTIONS] 397 12-10-2015 10:41 PM
Why is this site so concerned about illegal service manuals? Convict1997 General V-Strom Discussion 7 06-10-2015 02:35 AM
Web site slow loading didediedide Australia-New Zealand 7 08-06-2014 08:22 PM
More and more frustration with this site Kurgan Rules, Forum Support, Help and Information [NOT FOR MOTORCYCLE RELATED QUESTIONS] 21 12-30-2013 06:57 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome