HTTPS slow to load - Stromtrooper Forum : Suzuki V-Strom Motorcycle Forums
Rules, Forum Support, Help and Information [NOT FOR MOTORCYCLE RELATED QUESTIONS] Please read the rules before posting. Need help with this forum and it's functions? Post your concern in the relevant category for the volunteer moderators to assist you. [NOT for motorcycle related questions!]

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 06-26-2018, 11:16 AM Thread Starter
Stromthusiast!
 
Spec's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Gateway to Death Valley
Posts: 3,378
Garage
HTTPS slow to load

On my (cough) work computer the forum is very slow to load. Seems like this only after the move to a secure connection.

Page loads normally at home. The work PC is locked down pretty good but I can go into secure settings and tinker a bit.

Is there SSL protocols that I need to enable or disable. Anything else that might be causing the latency?

And now these three remain: faith, hope and love. But the greatest of these is love. 1 Cor 13:13
Spec is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 06-26-2018, 10:50 PM
Stromthusiast!
 
Join Date: Mar 2011
Location: Pasadna area
Posts: 13,210
Aw shucks, your workplace doesn't want you perusing non work related sites. Dang the bad luck!
I rarely ever attempted stuff like that when working with gov't computers. I guess it's a matter of principle. When at work, do work stuff. Play at home.
Whadaya wanna bet I'm in a minority here.
notacop is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Stromtrooper Forum : Suzuki V-Strom Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome