Site Glitch-Notifications - Stromtrooper Forum : Suzuki V-Strom Motorcycle Forums
Rules, Forum Support, Help and Information [NOT FOR MOTORCYCLE RELATED QUESTIONS] Please read the rules before posting. Need help with this forum and it's functions? Post your concern in the relevant category for the volunteer moderators to assist you. [NOT for motorcycle related questions!]

 1Likes
Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 17 Old 05-24-2017, 10:00 AM Thread Starter
Stromthusiast!
 
RCinNC's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: North Carolina
Posts: 4,615
Site Glitch-Notifications

I was trying to access my notifications, but when I do the site takes me to "new subscribed threads". I've logged out and logged back in again, but the problem persists. This just started occurring today, right before I posted this.

I also notice that my avatar isn't appearing, and the thumbnails for my photo albums that appear on my profile page aren't showing up either.

"No matter where you go, there you are."
RCinNC is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 17 Old 05-24-2017, 10:18 AM
FORUM GODFATHER.....R.I.P. PAT
 
greywolf's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Evanston IL USA
Posts: 38,049
Garage
I'm seeing your avatar. What browser or app are you using?

Pat- 2007 DL650A was ridden to all 48 contiguous states. I didn't quite make it to 17,000 miles on the 2012 DL650A.
Nicknames I use to lessen typing, Vee = 2002-2012 DL1000s. Vee2=2014-2016 DL1000s. Wee = 2004-2011 DL650s. Glee = 2012-2016 DL650s
See https://www.stromtrooper.com/general-...nicknames.html

Please vote in the poll on what Strom(s) you have at https://www.stromtrooper.com/informat...-you-have.html
greywolf is offline  
post #3 of 17 Old 05-24-2017, 10:27 AM Thread Starter
Stromthusiast!
 
RCinNC's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: North Carolina
Posts: 4,615
Firefox, whatever the most recent version is.

I'm actually not seeing anyone's avatars in their posts.

This literally just happened when I made my initial post. I checked my notifications for "likes", which took me to the usual page that shows all the likes on a post. Then I went back to notifications to check the post quotes, and I was taken to the "new subscribed posts" page.

I've tried the site using Google Chrome, and get the same problem. The site does work correctly when I access it with my phone (a Droid Turbo).

"No matter where you go, there you are."
RCinNC is online now  
 
post #4 of 17 Old 05-24-2017, 11:04 AM
FORUM GODFATHER.....R.I.P. PAT
 
greywolf's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Evanston IL USA
Posts: 38,049
Garage
Now we wait for an administrator.

Pat- 2007 DL650A was ridden to all 48 contiguous states. I didn't quite make it to 17,000 miles on the 2012 DL650A.
Nicknames I use to lessen typing, Vee = 2002-2012 DL1000s. Vee2=2014-2016 DL1000s. Wee = 2004-2011 DL650s. Glee = 2012-2016 DL650s
See https://www.stromtrooper.com/general-...nicknames.html

Please vote in the poll on what Strom(s) you have at https://www.stromtrooper.com/informat...-you-have.html
greywolf is offline  
post #5 of 17 Old 05-24-2017, 07:23 PM
Stromthusiast!
 
CruisnGrrl's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Eastern ontario
Posts: 2,016
Garage
Could be an ad blocker blocking it

DL1000 K4


http://www.fuelly.com/motorcycle/suzuki/dl1000_v-strom/2004/lisa/356474
CruisnGrrl is offline  
post #6 of 17 Old 05-24-2017, 07:36 PM Thread Starter
Stromthusiast!
 
RCinNC's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: North Carolina
Posts: 4,615
I've had U-Block Origins installed for about a year now; it has never caused any problems with the site in the past. Just to check, I turned the ad blocker off for the site. It made no difference.

"No matter where you go, there you are."
RCinNC is online now  
post #7 of 17 Old 05-24-2017, 08:59 PM
Super Moderator
 
Brockie's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Gatton, Queensland, Australia
Posts: 4,294
Garage
Starting today I am having the exact same symptoms described by RCinNC while using Opera on my Windows 10 desktop PC. Yesterday all was fine and I have made no alterations at all to my system or added any virus or add blockers, or any other software.

2010 Weestrom; 2017 Kawasaki Versys-X300; 1988 Suzuki GSXR1100
Brockie is offline  
post #8 of 17 Old 05-24-2017, 10:48 PM
Stromthusiast!
 
CruisnGrrl's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Eastern ontario
Posts: 2,016
Garage
I had the same problems and more, disabled the Adblock and it worked

DL1000 K4


http://www.fuelly.com/motorcycle/suzuki/dl1000_v-strom/2004/lisa/356474
CruisnGrrl is offline  
post #9 of 17 Old 05-24-2017, 10:54 PM Thread Starter
Stromthusiast!
 
RCinNC's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: North Carolina
Posts: 4,615
Disabling Adblock (I have UBlock Origin) didn't have any effect. So far, the only thing I've been able to get to work and allow me to access the site correctly was to get to the site via the incognito window in Chrome. Something has obviously gone wrong since this morning, because this morning I was able to get to the site via Firefox, in a regular window, with no additional computer gymnastics. I haven't made any changes to my computer at all, so whatever is going on, it's not because I changed some settings or added any new software.

"No matter where you go, there you are."
RCinNC is online now  
post #10 of 17 Old 05-24-2017, 11:25 PM Thread Starter
Stromthusiast!
 
RCinNC's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: North Carolina
Posts: 4,615
OK, just an update for the admins....

I can now access the site with normal functions on Firefox if I disable Ublock Origins. This didn't work earlier today, so I don't have a clue why it works now. Same goes for Chrome...if I disable Ublock Origins, I can access the site. This fix didn't work earlier today either.

"No matter where you go, there you are."
RCinNC is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Stromtrooper Forum : Suzuki V-Strom Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome