Screen image issue - Stromtrooper Forum : Suzuki V-Strom Motorcycle Forums
Rules, Forum Support, Help and Information [NOT FOR MOTORCYCLE RELATED QUESTIONS] Please read the rules before posting. Need help with this forum and it's functions? Post your concern in the relevant category for the volunteer moderators to assist you. [NOT for motorcycle related questions!]

 2Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 12 Old 09-22-2016, 09:28 AM Thread Starter
Stromthusiast!
 
trapperdog's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Bay area, ca
Posts: 2,009
Screen image issue

I'm having a screen image issue solely on my iPad, on this forum, and only when a specific member with a long signature posts on a thread, always. As pictured, half the screen is black with the remainder in small font. No blame to the posting member, and does not occur on our other OS or PC device.
My question is if there is an iPad or forum setting I'm missing, or is this a forum software issue affecting only iPad users. Thanks


'09 VEE
'07 HD SEUC
'09 ST1300P
'06 ST1300
trapperdog is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 12 Old 09-22-2016, 01:32 PM
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 1,017
Do you have any adblockers active on your system? I just tried on the office Ipad and can't get that behavior

Kyle
Administrator is offline  
post #3 of 12 Old 09-22-2016, 04:07 PM Thread Starter
Stromthusiast!
 
trapperdog's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Bay area, ca
Posts: 2,009
Quote:
Originally Posted by Administrator View Post
Do you have any adblockers active on your system? I just tried on the office Ipad and can't get that behavior

Kyle
Thank you, no, at least none that I've added. It's odd that it only occurs when that particular member with the long signature posts. Otherwise all other threads are good.

'09 VEE
'07 HD SEUC
'09 ST1300P
'06 ST1300
trapperdog is offline  
 
post #4 of 12 Old 09-22-2016, 05:04 PM
Super Moderator
 
V-Tom's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Port Perry, Ontario, Canada
Posts: 12,440
I noticed it on my iPads as well. (Stupid Apple!) (I also hate how, when d"enlarging" pictures the iPad doesn't display the thread properly after that.)

When I have seen stuff like that it was always something wide (like a wide picture but I never thought about his signature.

Perhaps we should ask him to fix his signature?

..Tom

2006 DL650: 202,000 km 125,500 miles, Sold
2012 DL650 139,500+ km, 86,700+ miles. Sold
2015 DL1000 New July 2015 185,000+ km, 115,000 miles.

This can help preventing from cars pulling out in front of you (SMIDSY)
SMIDSY detailed report.


V-Tom is offline  
post #5 of 12 Old 09-22-2016, 05:17 PM
Stromthusiast!
 
NyMeTsFaN912's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Edison, NJ
Posts: 1,990
Garage
Why don't u guys just use the Tapatalk app?

-John
NyMeTsFaN912 is offline  
post #6 of 12 Old 09-22-2016, 05:51 PM
Stromthusiast!
 
Sgt Schultz's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Wollongong NSW
Posts: 569
Garage
No problems on my IPad with any of the posts including the above one.
Using Chrome.
V-Tom likes this.

I know nuffink, I see nuffink, It was not me, I was not here.
IBA #45920
FarRider #299
2015 Wee Strom "Piglet"
Givi crash bars, Barkbusters, Ravetech Bash plate, Ravetech Rad guard, Ravetech over dash Ram mount, Hyperlite flashing brake lights, Madstad bracket and screen, Augustus wind deflectors, Spot 3, UHF two way radio, Garmin Zumo GPS, Starcom intercom, Fuze block.
SW Motech Centre stand, Suzuki power outlet. Bike Alarm, Screaming Banshee horn, Led Flood lights, Tool tube, Andy Strapz Expedition soft panniers and frames.
Sgt Schultz is offline  
post #7 of 12 Old 09-23-2016, 11:40 AM
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 1,017
Quote:
Originally Posted by trapperdog View Post
I'm having a screen image issue solely on my iPad, on this forum, and only when a specific member with a long signature posts on a thread, always. As pictured, half the screen is black with the remainder in small font. No blame to the posting member, and does not occur on our other OS or PC device.
My question is if there is an iPad or forum setting I'm missing, or is this a forum software issue affecting only iPad users. Thanks

seems to be working fine for me as well. Which ipad are you using and what browsers?





Lee
Administrator is offline  
post #8 of 12 Old 09-23-2016, 11:47 AM
Super Moderator
 
V-Tom's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Port Perry, Ontario, Canada
Posts: 12,440
It happens on Safari and (currently) pretty much only with "Cyclopathic"s messed up signature. it will also happen when large pictures are in a thread.

..Tom

2006 DL650: 202,000 km 125,500 miles, Sold
2012 DL650 139,500+ km, 86,700+ miles. Sold
2015 DL1000 New July 2015 185,000+ km, 115,000 miles.

This can help preventing from cars pulling out in front of you (SMIDSY)
SMIDSY detailed report.


V-Tom is offline  
post #9 of 12 Old 09-23-2016, 12:02 PM Thread Starter
Stromthusiast!
 
trapperdog's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Bay area, ca
Posts: 2,009
Quote:
Originally Posted by Administrator View Post
seems to be working fine for me as well. Which ipad are you using and what browsers?


Lee
It's a slightly older iPad and just on safari
And the same as VTom, only with member cyclopathic's posts and the odd large file pic or two.

'09 VEE
'07 HD SEUC
'09 ST1300P
'06 ST1300
trapperdog is offline  
post #10 of 12 Old 09-25-2016, 08:24 PM Thread Starter
Stromthusiast!
 
trapperdog's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Bay area, ca
Posts: 2,009
Quote:
Originally Posted by Administrator View Post
seems to be working fine for me as well. Which ipad are you using and what browsers?





Lee
Did you ever try opening a thread in which cyclopathic has posted and checked the results?
V-Tom likes this.

'09 VEE
'07 HD SEUC
'09 ST1300P
'06 ST1300
trapperdog is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Stromtrooper Forum : Suzuki V-Strom Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome