Enhanced Mobile log on problem - Stromtrooper Forum : Suzuki V-Strom Motorcycle Forums
Rules, Forum Support, Help and Information [NOT FOR MOTORCYCLE RELATED QUESTIONS] Please read the rules before posting. Need help with this forum and it's functions? Post your concern in the relevant category for the volunteer moderators to assist you. [NOT for motorcycle related questions!]

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 17 Old 08-16-2016, 01:57 PM Thread Starter
$tromtrooper
 
leehopp's Avatar
 
Join Date: Mar 2016
Location: Wilsonville, Oregon
Posts: 45
Garage
Enhanced Mobile log on problem

When I try to log on with my iphone, I get a Loading... message and then a blank white screen. Reloading the screen doesn't help.

I have checked my logon info and it is correct. I don't have this problem when logging on from my laptop.

leehopp is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 17 Old 08-16-2016, 01:59 PM
FORUM GODFATHER.....R.I.P. PAT
 
greywolf's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Evanston IL USA
Posts: 38,049
Garage
What app or browser are you using to log on?

Pat- 2007 DL650A was ridden to all 48 contiguous states. I didn't quite make it to 17,000 miles on the 2012 DL650A.
Nicknames I use to lessen typing, Vee = 2002-2012 DL1000s. Vee2=2014-2016 DL1000s. Wee = 2004-2011 DL650s. Glee = 2012-2016 DL650s
See https://www.stromtrooper.com/general-...nicknames.html

Please vote in the poll on what Strom(s) you have at https://www.stromtrooper.com/informat...-you-have.html
greywolf is offline  
post #3 of 17 Old 08-16-2016, 02:59 PM Thread Starter
$tromtrooper
 
leehopp's Avatar
 
Join Date: Mar 2016
Location: Wilsonville, Oregon
Posts: 45
Garage
Safari. Same for both iPhone & laptop.
Problem is intermittent but when it happens it can be very persistent:angry:
leehopp is offline  
 
post #4 of 17 Old 08-16-2016, 03:02 PM Thread Starter
$tromtrooper
 
leehopp's Avatar
 
Join Date: Mar 2016
Location: Wilsonville, Oregon
Posts: 45
Garage
For instance, I logged right on from my iPhone to reply to your message.
leehopp is offline  
post #5 of 17 Old 08-16-2016, 03:08 PM Thread Starter
$tromtrooper
 
leehopp's Avatar
 
Join Date: Mar 2016
Location: Wilsonville, Oregon
Posts: 45
Garage
Seems to occur more often when trying to log in to the home screen.
leehopp is offline  
post #6 of 17 Old 08-16-2016, 03:26 PM
FORUM GODFATHER.....R.I.P. PAT
 
greywolf's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Evanston IL USA
Posts: 38,049
Garage
I get better results from the motorcycle.com app on my iPhone.

Pat- 2007 DL650A was ridden to all 48 contiguous states. I didn't quite make it to 17,000 miles on the 2012 DL650A.
Nicknames I use to lessen typing, Vee = 2002-2012 DL1000s. Vee2=2014-2016 DL1000s. Wee = 2004-2011 DL650s. Glee = 2012-2016 DL650s
See https://www.stromtrooper.com/general-...nicknames.html

Please vote in the poll on what Strom(s) you have at https://www.stromtrooper.com/informat...-you-have.html
greywolf is offline  
post #7 of 17 Old 08-16-2016, 04:20 PM
$tromtrooper
 
Grimmer's Avatar
 
Join Date: Jun 2015
Location: Utah
Posts: 691
Garage
When I log in from a mobile device, it gives me that same blank gray screen that says "loading...", but at the bottom there is a link to "Exit enhanced mobile mode...". After clicking that it gives me a message that it will not use enhanced mode for 90 days (?) - too bad it isn't permanent. Then it immediately goes to the normal site and works just fine.

The enhanced mode is excruciatingly slow and when I've suffered through the wait to see anything, I haven't found that it brings anything special. Certainly not anything worth that wait.
Grimmer is offline  
post #8 of 17 Old 08-16-2016, 07:44 PM Thread Starter
$tromtrooper
 
leehopp's Avatar
 
Join Date: Mar 2016
Location: Wilsonville, Oregon
Posts: 45
Garage
Grimmer wrote:
After clicking that it gives me a message that it will not use enhanced mode for 90 days (?)

Grimmer, I got the same message but wasn't willing to commit to a 90 day trial. Curious why that length of time is necessary.
Since you have had success with it I intend to try it.
leehopp is offline  
post #9 of 17 Old 08-17-2016, 12:32 PM
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 1,017
hey all,

first off, can you do a cache and cookie clear and see if that fixes it up? if not, ill need to know your devices, browsers you are using, and what you are trying to access at the time. also, can you supply me screenshots as well? thanks

~Shane
Administrator is offline  
post #10 of 17 Old 08-18-2016, 11:34 AM Thread Starter
$tromtrooper
 
leehopp's Avatar
 
Join Date: Mar 2016
Location: Wilsonville, Oregon
Posts: 45
Garage
Hello, Shane. Welcome to the party.
Cache & cookie clear didn't help
Images show iphone specs & what happens when trying to logon from the main screen.
iPhone 6 plus, 16mb, chrome browser.
Next post shows success with logging on from another screen; in this case following your message to this thread which was emailed to me.

Edit: Looks like screen shots are too big to add. Could you PM me your email address so I can send them?

Last edited by leehopp; 08-18-2016 at 11:37 AM.
leehopp is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Stromtrooper Forum : Suzuki V-Strom Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome