Why am I being 'logged off' all the time? - Stromtrooper Forum : Suzuki V-Strom Motorcycle Forums
Rules, Forum Support, Help and Information [NOT FOR MOTORCYCLE RELATED QUESTIONS] Please read the rules before posting. Need help with this forum and it's functions? Post your concern in the relevant category for the volunteer moderators to assist you. [NOT for motorcycle related questions!]

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 7 Old 05-22-2014, 10:32 AM Thread Starter
Stromthusiast!
 
p_rod's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: North of Atlanta
Posts: 242
Why am I being 'logged off' all the time?

Good morning!

Ever since joining here, I can't seem to stay 'online' for more than a few minutes at a time. Even when typing out a reply or asking a question, when I try and post it, it tells me I am not logged on and sometimes I have lost my post/request while re-entering my log in name and password. I now make sure I copy everything I want to post before hitting the submit button to keep from losing it when things go south.

Any suggestions? Is there a setting I haven't noticed somewhere that can fix this?

TIA!

Cheers!

Pat

Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.

Albert Einstein

#64-> White V-Strom Group! :-)
Poopy head #2 here....
p_rod is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 Old 05-22-2014, 11:10 AM
FORUM GODFATHER.....R.I.P. PAT
 
greywolf's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Evanston IL USA
Posts: 38,049
Garage
Sounds like a cookie problem to me. Did you check the box to stay logged on when you logged on last?

Pat- 2007 DL650A was ridden to all 48 contiguous states. I didn't quite make it to 17,000 miles on the 2012 DL650A.
Nicknames I use to lessen typing, Vee = 2002-2012 DL1000s. Vee2=2014-2016 DL1000s. Wee = 2004-2011 DL650s. Glee = 2012-2016 DL650s
See https://www.stromtrooper.com/general-...nicknames.html

Please vote in the poll on what Strom(s) you have at https://www.stromtrooper.com/informat...-you-have.html
greywolf is offline  
post #3 of 7 Old 05-22-2014, 11:15 AM
Stromthusiast!
 
Join Date: Aug 2011
Location: Los Angeles, CA
Posts: 118
I notice that on another forum I look at while I'm on my Ipad. Never have that problem while I'm using IE. Not sure if that helps any. Good luck~!

2011 DL650
2007 AN400
RandyT is offline  
 
post #4 of 7 Old 05-22-2014, 02:52 PM Thread Starter
Stromthusiast!
 
p_rod's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: North of Atlanta
Posts: 242
GW--

No, I didn't check a box..but I'll look for it now. Thanks! I've never noticed a check box saying Stay Logged On...but will look for it next time I log on, for sure!


RandyT- Yes, I am on a Mac, using Safari. Can't go back to the dark side so if it's an issue with Macs, I'll live with it. :-)

Thanks, guys!

Cheers!

Pat

Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.

Albert Einstein

#64-> White V-Strom Group! :-)
Poopy head #2 here....
p_rod is offline  
post #5 of 7 Old 05-23-2014, 12:36 AM
Super Moderator
 
p38arover's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Western Sydney, NSW, Australia
Posts: 4,471
I get it, too, but not just on this forum. It only happens with my iPad. I've tried clearing the cookies but the problem recurs.

Doesn't happen on my PC.

Ron B. VK2OTC
2007 Yamaha XJR1300

RIP Bucko
1979-2008 - Riding on forever
p38arover is online now  
post #6 of 7 Old 05-23-2014, 10:24 AM
Stromthusiast!
 
Join Date: Aug 2012
Location: West of Atlanta , Ga
Posts: 1,437
Happens to me all the time. Sometimes while writing a long post I'll time out. Nothing seems to help me (even checking the box) , But I'll be the first to admit that I'm not computer savy.:mrgreen:

Lord , if I have to look like a Power Ranger , can it at least be Amy Jo Johnson?
Black Rhino is offline  
post #7 of 7 Old 06-11-2014, 05:46 PM
Stromthusiast!
 
strompilot's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Wasilla, Alaska
Posts: 2,424
I have a similar issue with my IPad, too. Every time I get out of this board, I have to back in again, and yes, I always check the "always stay logged in" box. I don't have this problem with my I-Mac computer, just with the IPad. In fact, it's something that just started happening in the past ten days . Any advice here would be appreciated. Thanks.

'09 DL650
strompilot is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Stromtrooper Forum : Suzuki V-Strom Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome