Delay loading pages because of verticalscope - Stromtrooper Forum : Suzuki V-Strom Motorcycle Forums
Rules, Forum Support, Help and Information [NOT FOR MOTORCYCLE RELATED QUESTIONS] Please read the rules before posting. Need help with this forum and it's functions? Post your concern in the relevant category for the volunteer moderators to assist you. [NOT for motorcycle related questions!]

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 13 Old 03-18-2014, 06:22 PM Thread Starter
Stromthusiast!
 
Shag's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Fuquay Varina, NC
Posts: 435
Delay loading pages because of verticalscope

While looking at new posts on this forum I VERY FREQUENTLY see a hang during page load while "verticalscope" is contacted to load some ad. Then I get an ad loaded up in the upper right corner that covers up the page selection so that I have to scroll to the bottom of the page to look at another page in the thread. Anyone else seeing this? I'm a non-paying member of the site so I'm getting more than I pay for so I have no right to complain, but I just wonder if something is wrong to cause the huge delays I keep seeing.

2013 V-Strom 650
F*ck the brakes.
IBA# 38957
FredBGG does not approve of my riding.
Shag is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 13 Old 03-18-2014, 06:52 PM
Stromthusiast!
 
fortp's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Qc, Canada
Posts: 833
I posted about the same problem maybe 2 months ago.
Someone here suggested me to install "Ghostery". It work well.

Now I need to find something similar for my tablet, did not found so far...
fortp is offline  
post #3 of 13 Old 03-20-2014, 05:18 PM
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 1,025
Do you have a screenshot of the ad covering up the page selections links?

What is the zoom level of your browser? More than 100%?


~ AS
Administrator is offline  
 
post #4 of 13 Old 03-20-2014, 05:30 PM Thread Starter
Stromthusiast!
 
Shag's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Fuquay Varina, NC
Posts: 435
Here's a screen shot. I loaded the Ghostery program and that seems to help. I had to temporarily disable it to get this screenshot... and I don't have my browser magnified. It's set at default.


2013 V-Strom 650
F*ck the brakes.
IBA# 38957
FredBGG does not approve of my riding.
Shag is offline  
post #5 of 13 Old 03-20-2014, 05:45 PM
$tromtrooper
 
568v8's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Kingston, Ontario
Posts: 1,609
Garage
yup, I see it too

I see the same screen, and I'm a paying member.

Road Toads Charter Member - old guy goes stromabout on a 2007 Vee and finally has touched all of the 48 contiguous United states and the 10 Canadian provinces.
568v8 is offline  
post #6 of 13 Old 03-21-2014, 01:23 PM
Stromthusiast!
 
ghcanuck's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Ontario
Posts: 55
I see the same thing on my screen. Not complaining, just trying to help.
My browser is IE 11, in case that makes a difference.
ghcanuck is offline  
post #7 of 13 Old 03-21-2014, 07:06 PM
Stromthusiast!
 
DougInKY's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Bowling Green, KY
Posts: 1,253
Send a message via AIM to DougInKY Send a message via Skype™ to DougInKY
I use AdBlock Plus with my browser. I got tired of all the intrusive ads. Never see them now.

Namaste'
Doug from Kentucky

------------------
2007 Wee-Strom (*SOLD*)
2009 Suzuki Burgman 650 Executive
1980 Honda Express (my toy!)
[SIGPIC][/SIGPIC]
DougInKY is offline  
post #8 of 13 Old 03-25-2014, 11:11 AM
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 1,025
Thanks for the info guys.

We'll look into this.

~ AS
Administrator is offline  
post #9 of 13 Old 03-25-2014, 06:44 PM
Stromthusiast!
 
fortp's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Qc, Canada
Posts: 833
Quote:
Originally Posted by Administrator View Post
Thanks for the info guys.

We'll look into this.

~ AS
fortp is offline  
post #10 of 13 Old 03-26-2014, 04:01 PM
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 1,025
There was an adjustment made.

Can you please confirm if this is fixed at your end?

~ AS
Administrator is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Stromtrooper Forum : Suzuki V-Strom Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome