Trouble viewing pictures - Stromtrooper Forum : Suzuki V-Strom Motorcycle Forums
Rules, Forum Support, Help and Information [NOT FOR MOTORCYCLE RELATED QUESTIONS] Please read the rules before posting. Need help with this forum and it's functions? Post your concern in the relevant category for the volunteer moderators to assist you. [NOT for motorcycle related questions!]

 2Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 21 Old 10-09-2013, 12:03 AM Thread Starter
 
Join Date: May 2012
Location: Avondale Az
Posts: 491
Trouble viewing pictures

I have a problem viewing posts that have thumbnail photos attached. I am reading posts with an Apple IPad if that matters. Anyway when I click on a photo thumbnail and then try to go back to the original post, everything is blacked out, and I have to back up to the beginning of the forum category in order to be able to see it. Every time I view a thumbnailed photo it is the same. This is the only forum I have difficulty with. Am I alone in this? I can't figure it out. A post that has a lot of photos in it is extremely difficult for me to view. Any ideas?

My two wheel history
'72 Honda XL250
'73 Yamaha RD350
'75 Yamaha XT500
'76 Yamaha XS650
'78 Yamaha XS750
'77 BMW R100/7
'76 Triumph Bonneville T140-V
'07 Triumph Bonneville America
'11 Suzuki V Strom 650
Johnny Bravo is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 21 Old 10-09-2013, 01:16 AM
FORUM GODFATHER.....R.I.P. PAT
 
greywolf's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Evanston IL USA
Posts: 38,049
Garage
What are you doing to leave the picture. You need to go back one page. I'm not familiar with the IPad.

Pat- 2007 DL650A was ridden to all 48 contiguous states. I didn't quite make it to 17,000 miles on the 2012 DL650A.
Nicknames I use to lessen typing, Vee = 2002-2012 DL1000s. Vee2=2014-2016 DL1000s. Wee = 2004-2011 DL650s. Glee = 2012-2016 DL650s
See https://www.stromtrooper.com/general-...nicknames.html

Please vote in the poll on what Strom(s) you have at https://www.stromtrooper.com/informat...-you-have.html
greywolf is offline  
post #3 of 21 Old 10-09-2013, 10:28 AM
Stromthusiast!
 
trapperdog's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Bay area, ca
Posts: 2,016
I also have this problem on my IPad When you go back one page after viewing the thumbnail, the post is dark shaded and have to go back one more page and then forward to continue viewing that thread. I do not have a solution though.

'09 VEE
'07 HD SEUC
'09 ST1300P
'06 ST1300
trapperdog is offline  
 
post #4 of 21 Old 10-10-2013, 02:15 PM Thread Starter
 
Join Date: May 2012
Location: Avondale Az
Posts: 491
Quote:
Originally Posted by trapperdog View Post
I also have this problem on my IPad When you go back one page after viewing the thumbnail, the post is dark shaded and have to go back one more page and then forward to continue viewing that thread. I do not have a solution though.
Yup, that's exactly what happens to me. Weird.
And I should add, this happens even when I am viewing my own post with thumbnail pictures that I put in it.
Full size photos view just fine.

My two wheel history
'72 Honda XL250
'73 Yamaha RD350
'75 Yamaha XT500
'76 Yamaha XS650
'78 Yamaha XS750
'77 BMW R100/7
'76 Triumph Bonneville T140-V
'07 Triumph Bonneville America
'11 Suzuki V Strom 650

Last edited by Johnny Bravo; 10-10-2013 at 02:20 PM.
Johnny Bravo is offline  
post #5 of 21 Old 02-15-2016, 02:18 PM
Stromthusiast!
 
NyMeTsFaN912's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Edison, NJ
Posts: 1,990
Garage
I'm having trouble viewing photos out of the blue. This is how I see all photos now from others...


Sent from my iPhone using Tapatalk

-John
NyMeTsFaN912 is offline  
post #6 of 21 Old 02-15-2016, 03:51 PM
FORUM GODFATHER.....R.I.P. PAT
 
greywolf's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Evanston IL USA
Posts: 38,049
Garage
Tapatalk isn't very well supported. I can see the pics on my IPhone in Safari but I hardly ever use my phone to check here.

Pat- 2007 DL650A was ridden to all 48 contiguous states. I didn't quite make it to 17,000 miles on the 2012 DL650A.
Nicknames I use to lessen typing, Vee = 2002-2012 DL1000s. Vee2=2014-2016 DL1000s. Wee = 2004-2011 DL650s. Glee = 2012-2016 DL650s
See https://www.stromtrooper.com/general-...nicknames.html

Please vote in the poll on what Strom(s) you have at https://www.stromtrooper.com/informat...-you-have.html
greywolf is offline  
post #7 of 21 Old 02-15-2016, 04:01 PM
Stromthusiast!
 
blaustrom's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: north east, Buffalo NY area
Posts: 2,488
Quote:
Originally Posted by trapperdog View Post
I also have this problem on my IPad When you go back one page after viewing the thumbnail, the post is dark shaded and have to go back one more page and then forward to continue viewing that thread. I do not have a solution though.
Same here. My solution (which is not a solution) is I don't use the Ipad but my PC
blaustrom is offline  
post #8 of 21 Old 02-15-2016, 04:48 PM
Stromthusiast!
 
Solo Moto's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: Northern Idaho
Posts: 402
Garage
Same pic issue for me using my iPad. The hassle makes me just skip viewing many of them altogether. Kinda sucks...

Current: '17 R1200GS Adventure, '16 DR650SE, '15 DR200S
Past: '14 DL1000A ADV, '07 DL1000, '01 K1200LTC, '89 ZX10, '81 KZ650, '75 DT400B
Solo Moto is offline  
post #9 of 21 Old 02-15-2016, 05:01 PM
Stromthusiast!
 
NyMeTsFaN912's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Edison, NJ
Posts: 1,990
Garage
It's very inconvenient to lug out my laptop every time I want to come to this forum. Hearing that Tapatalk doesn't really support the site well makes me glad I never paid the money to remove the ads like I did on the last app for forums.


Sent from my iPhone using Tapatalk

-John
NyMeTsFaN912 is offline  
post #10 of 21 Old 02-15-2016, 05:11 PM
Stromthusiast!
 
NSdave's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Nova Scotia
Posts: 587
I am viewing thru the motorcycle.com app and am having issues with pictures as well

14' DL1000
NSdave is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Stromtrooper Forum : Suzuki V-Strom Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome