Blank white screen when attaching photos - Stromtrooper Forum : Suzuki V-Strom Motorcycle Forums
Rules, Forum Support, Help and Information [NOT FOR MOTORCYCLE RELATED QUESTIONS] Please read the rules before posting. Need help with this forum and it's functions? Post your concern in the relevant category for the volunteer moderators to assist you. [NOT for motorcycle related questions!]

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 6 Old 06-07-2013, 11:43 AM Thread Starter
Stromthusiast!
 
RCinNC's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: North Carolina
Posts: 4,787
Blank white screen when attaching photos

Hi all...couldn't find an answer for this during a search, so I'll post my question here. I was trying to attach some photos from my computer to a post. I would be able to get one or two attached, then when I tried to attach another, the upload screen would go all white. Sometimes I would get one attached and then the screen would go white, sometimes I'd manage two, once I got three attached (it was the same five photos I was trying to attach, but I was trying them in different sequences). This has happened the last few times I tried to upload photos from my computer, but when I first joined the forum I wasn't having any trouble. The photos have always been taken with my Canon camera, so I don't think that's the problem. Can anyone here offer guidance or a solution? I don't have a hosting site for my photos; they are all on my hard drive.

"No matter where you go, there you are."
RCinNC is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 Old 06-07-2013, 11:47 AM
FORUM GODFATHER.....R.I.P. PAT
 
greywolf's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Evanston IL USA
Posts: 38,049
Garage
You may be exceeding the number of bytes or the picture size allowed in a download. Also check out the Community button above to create an album to post pics.

Pat- 2007 DL650A was ridden to all 48 contiguous states. I didn't quite make it to 17,000 miles on the 2012 DL650A.
Nicknames I use to lessen typing, Vee = 2002-2012 DL1000s. Vee2=2014-2016 DL1000s. Wee = 2004-2011 DL650s. Glee = 2012-2016 DL650s
See https://www.stromtrooper.com/general...nicknames.html

Please vote in the poll on what Strom(s) you have at https://www.stromtrooper.com/informa...-you-have.html
greywolf is offline  
post #3 of 6 Old 06-07-2013, 12:04 PM Thread Starter
Stromthusiast!
 
RCinNC's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: North Carolina
Posts: 4,787
Thanks Greywolf. The photos were on average about 2MB. I thought this might have been too big also, except that I was always able to attach multiple photos that large in the past without difficulty. All the photos I've attached in the past were taken at a similar resolution. Is there a file size for each photo and an aggregate file limit for all the photos? As I said, I've been able to attach a 2MB photo with no trouble, sometimes even two, or three, but any more than that creates that white screen. There's no error message or anything, just the white screen.

I'll try the photo album solution also; I'm just curious what is creating this technical glitch, after several months of no issues.

"No matter where you go, there you are."
RCinNC is online now  
 
post #4 of 6 Old 06-07-2013, 12:25 PM
FORUM GODFATHER.....R.I.P. PAT
 
greywolf's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Evanston IL USA
Posts: 38,049
Garage
Assuming a jpg, 97.7KB is the maximum file size. Just pay attention to the information displayed as you are going through the process. There is also a total limit to attachments. Create an album and you can post full size pics using links instead of inflatable thumbnails. There are limits there too so pay attention.

Pat- 2007 DL650A was ridden to all 48 contiguous states. I didn't quite make it to 17,000 miles on the 2012 DL650A.
Nicknames I use to lessen typing, Vee = 2002-2012 DL1000s. Vee2=2014-2016 DL1000s. Wee = 2004-2011 DL650s. Glee = 2012-2016 DL650s
See https://www.stromtrooper.com/general...nicknames.html

Please vote in the poll on what Strom(s) you have at https://www.stromtrooper.com/informa...-you-have.html
greywolf is offline  
post #5 of 6 Old 06-07-2013, 01:04 PM Thread Starter
Stromthusiast!
 
RCinNC's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: North Carolina
Posts: 4,787
Gotcha. Thanks.

"No matter where you go, there you are."
RCinNC is online now  
post #6 of 6 Old 06-07-2013, 01:53 PM
FORUM GODFATHER.....R.I.P. PAT
 
greywolf's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Evanston IL USA
Posts: 38,049
Garage
I just saw your album due to the receptacle post. Your pics are huge. Tone it down a bit if you don't want to use up all your space in a hurry.

Pat- 2007 DL650A was ridden to all 48 contiguous states. I didn't quite make it to 17,000 miles on the 2012 DL650A.
Nicknames I use to lessen typing, Vee = 2002-2012 DL1000s. Vee2=2014-2016 DL1000s. Wee = 2004-2011 DL650s. Glee = 2012-2016 DL650s
See https://www.stromtrooper.com/general...nicknames.html

Please vote in the poll on what Strom(s) you have at https://www.stromtrooper.com/informa...-you-have.html
greywolf is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Stromtrooper Forum : Suzuki V-Strom Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome