Will Not Start, DL1000, 2017 - Page 2 - Stromtrooper Forum : Suzuki V-Strom Motorcycle Forums
DL1000A - 2017+ DL1000A - 2017 (L7) and later

 8Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #11 of 17 Old 09-13-2019, 10:29 PM
Stromthusiast!
 
Brisky's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Location: NC
Posts: 201
Seems like a quick burn out for bulb. 2017? How many miles?
Brisky is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 17 Old 09-20-2019, 02:14 PM
$tromtrooper
 
Webfors's Avatar
 
Join Date: Jun 2016
Location: Ottawa
Posts: 1,073
Glad you got it sorted out! First time I hear of an issue with a wiring loom.

Two wheelz for realz!
'18 DL1000XT
Webfors is offline  
post #13 of 17 Old 09-20-2019, 02:48 PM
$tromtrooper
 
oldjeep's Avatar
 
Join Date: Aug 2019
Location: Victoria, MN
Posts: 305
Garage
Quote:
Originally Posted by OydnaR View Post
when mine got cancer and turned green, it cost me about $1k
The joy of motorcycle manufacturers not using tinned wire like a decent boat has. Rain and storing bikes outside under covers can play hell with regular copper wiring.

Chuck P
2004 DL1000
2003 FZ1
www.oldjeep.com
oldjeep is offline  
 
post #14 of 17 Old 09-20-2019, 03:13 PM
Stromthusiast!
 
OydnaR's Avatar
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 1,734
Quote:
Originally Posted by oldjeep View Post
The joy of motorcycle manufacturers not using tinned wire like a decent boat has. Rain and storing bikes outside under covers can play hell with regular copper wiring.
my cancer had nothing to do with storage, NH uses tons of road salt

IBA#9560
Copyright (c) 2019
OydnaR is offline  
post #15 of 17 Old 09-20-2019, 03:17 PM
$tromtrooper
 
oldjeep's Avatar
 
Join Date: Aug 2019
Location: Victoria, MN
Posts: 305
Garage
Quote:
Originally Posted by OydnaR View Post
my cancer had nothing to do with storage, NH uses tons of road salt
There are these things called snowmobiles

Chuck P
2004 DL1000
2003 FZ1
www.oldjeep.com
oldjeep is offline  
post #16 of 17 Old 09-21-2019, 09:55 AM
Stromthusiast!
 
Join Date: Jan 2014
Location: Portland, Oregon
Posts: 419
If would be helpful for others if you could share a picture of the faulty area of the damaged wiring. There have been wire loom issues noted on past models.

Sent from my SM-G930V using Tapatalk
Cryoman is offline  
post #17 of 17 Old 10-10-2019, 06:44 AM Thread Starter
Stromthusiast!
Junior Trooper
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 3
Thanks everyone for your replies. The bike has 17 000 KM on it, so not much really. I will try and get some photos of the loom that comes out. Cheers
smithy_11 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Stromtrooper Forum : Suzuki V-Strom Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome