Usual lighting fault - Stromtrooper Forum : Suzuki V-Strom Motorcycle Forums
DL1000 from 2002-2012 DL1000 from 2002-2012 (K2-L2)

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 Old 03-07-2019, 12:55 PM Thread Starter
Stromthusiast!
Junior Trooper
 
Gruffalo1973's Avatar
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 5
Usual lighting fault

Headlights not working on a bike I’m buying. I have stripped and cleaned starter switch. Checked all terminal blocks. All seem fine and have good continuity. My problem is I’m not getting any power to the 2 fuses in the fuse box. Any ideas and help appreciated
Gruffalo1973 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 03-07-2019, 02:52 PM
Stromthusiast!
Super Trooper!
 
blaustrom's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: north east, Buffalo NY area
Posts: 2,651
Is your main 30A fuse blown?

....
Blau1 2004 DL650-sold
Blau2 2014 DL1000A
blaustrom is offline  
post #3 of 5 Old 03-07-2019, 03:53 PM Thread Starter
Stromthusiast!
Junior Trooper
 
Gruffalo1973's Avatar
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 5
No. Everything else is working. Bike starts and rides. All gauges work.
Gruffalo1973 is offline  
 
post #4 of 5 Old 03-07-2019, 05:08 PM
$tromtrooper
 
Grimmer's Avatar
 
Join Date: Jun 2015
Location: Utah
Posts: 779
Garage
Many times the fuse block uses snap in terminals. Is there a chance that those terminals have slipped out of the plastic fuse box retainer and your fuses are not engaging both of the metal terminals anymore?
Grimmer is offline  
post #5 of 5 Old 03-07-2019, 05:09 PM
$tromtrooper
 
Grimmer's Avatar
 
Join Date: Jun 2015
Location: Utah
Posts: 779
Garage
Otherwise, see if you can unbolt the fuse block and look at the back of it. Maybe some wires have broken, burned, etc...
Grimmer is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Stromtrooper Forum : Suzuki V-Strom Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dl 650 vstrom 2008 c12 fault Bandit1974 Stromtroopers - New member introductions 6 07-31-2018 12:16 PM
2012 ABS code 42 fault MNrider DL650A - 2012-2016 0 07-24-2018 04:08 PM
The Dreaded C-28 fault! P_Smith DL650 and DL650A - 2004 to 2011 2 04-02-2018 09:38 PM
Givi E55 Topcase with Admore LED lighting kit dkuperberg V-Strom Modifications and Performance 3 12-20-2010 01:36 PM
HID lighting for my DL1000 Doc Steve2 General V-Strom Discussion 3 10-06-2010 01:20 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome